HairShop.mk

RR Line Perfumed Oxidizing Emulsion Cream 3% 1000ml

550.00 ден

Парфимизирана оксидирачка крем емулзија 3% 1000ml

Опис

Парфимизирана оксидирачка крем емулзија 3% 1000ml

Содржат хидроген пероксид првичниот волумен останува стабилен. Избегувајте контакт со очи, а доколку се случи веднаш исплакнете со вода, следете ги инструкциите внимателно секогаш носете заштитни ракавици за време на мешањето и работата, чувајтего подалеку од дофат на деца. Идеален е за креирање на сите осветлувачки техники, прамени, за да се добијат сончево светли ефекти.

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our Политика за заштита на приватност.